Akersveien Kanvas-barnehage

Velkommen til Akersveien Kanvas-barnehage

Velkommen til Akersveien Kanvas-barnehage

Akersveien Kanvas-barnehage ligger idyllisk plassert i område rett ved Gamle Aker Kirke og Telthusbakken i bydel St.Hanshaugen og har 3 avdelinger med barn i alderen 1-6 år.  Avdeling Luna har småbarnsplasser med barn fra 1-2 år, Tellus har en kombinasjon av barn i alderen 2-3 år og Solis har storebarns plasser med barn fra 4-6 år.

Barnehagen har 13 ansatte, en daglig leder, 6 barnehagelærere, 1 fagarbeider og 5 assistenter. Vi forsøker til enhver tid å ha dyktige tilkallingsvikarer som kan erstatte personalet ved fravær. Vi har en engasjert og mangfoldig personalgruppe bestående av 3 menn og 10 kvinner. Vi har god aldersspredning samt ulike ressurser og interesser som kommer barna til gode.

Vi har 3 barnehagelærere som er øvingslærere for barnehagelærerstudenter som har praksis og vi ser på det som ern stor ressurs for barnehagen.

Vi har et variert uteområde og vi har vår egen akebakke som er veldig populær om vinteren. Med vår sentrale beliggenhet blir det veldig mange spennende utflukter, og alle barnegruppene går går på tur en gang i uka. Barnehagen har et eget formingsrom som alle avdelinger disponerer. Kuben er et realfagsområde som alle Kanvas-barnehagene i nærheten disponerer. Vi er nærmeste nabo og har port direkte til Kuben-området. 

Barna får servert et måltid hver dag samt frukt og grønt. Måltidene varierer mellom varm mat, havregrøt,  smøremåltid og yoghurt med korn. Vi er opptatt av at maten skal være sunn, god og variert.

Fakta om Akersveien Kanvas-barnehage

Ansatte

Slik jobber vi i Kanvas